torstai 2. elokuuta 2012

1.8. Bärö - Degerby

Matka Degerbyhyn meni mukavasti mamin kanssa Oktonauttia leikkien ja ruotsinlaivoja väistellen.
Matkalla kävinkin sitten päiväunille ja sainkin vähän fankimman herätyksen kun noi daijut vetäsivät tän paatin meren pohjaan Degerbyn pohjoisesssa vierasvenesatamassa (siis siinä kaupan satamassa). Se tuntui olevan tällä kertaa suojaisempi satama, niin päätettiin jäädä siihen. Mami ja faija olivat siinä sitten meekialaisen keulapunkassa koisatessa arponeet, että mihin poijuun ottavat eikä siinä sitten katseltu rannan syvyyksiä sen tarkemmin mistään partiolaisten kirjoista tms. Ja mami vielä sanoi faijalle: "et uskalla ottaa yhtä poijua rannemmaksi". Ja faijahan kyllä uskalsi. Sillä seurauksella sitten köli rahahti pohjan hiekkaan kiinni ja siinä pysyttiin. Ja sen verran vene kyykkäsi ja ääni kuului sisään että meekialainen tietysti heräsi ihmettelemään mitä ihmettä noi oikein taas duunaa. Vaan eipä ehditty kauan siinä asiaa ihmettelemään kun viereiselle bensa-asemalle oli menossa joku affenanmaalainen setä isohkolla moottoripaatillaan. Faija kysyi siltä samantien että viittiiks se vähän nykästä meitä, ja sillähän siitäkin ongelmasta selvittiin.

Ihan kelpo satama se kaupan puoleinen satamakin on, vaikkei ole aikaisemmin siinä yövyttykään. Meekialainen diggaili kun siinä kävi jatkuvasti yhteysalus Skarven ja sain seurata kuinka sinne lastattiin kaikenlaisia rekkoja ja autoja. Oli myös lyhyt matka jäätelölle ja sieltä kaupastahan löytyy kaikkea mahdollista rautakangista villalankoihin ja kaikkea siltä väliltä. Ja hinnatkin on ihan järkeviä, eikä niin saaristolaiskorotuksella varustettuja.
Rannassa on myös pieni leikkipuisto, jossa oli kiva käydä keinumassa ja laskemassa vähän liukumäkeä.

Naapuripoijuun sattui faijan vanha työkaveri jolla oli meekialaista pari vuotta vanhempi pojantyttö mukana. Meekilaisella heitti taas siis flirtin päälle, kun nyt satun noista vähän vanhemmista chicksesistä diggailemaan.

Huomenna kohti Maarianhaminaa. Säät on suosiollisia, kerrankin luvassa aurinkoa JA tuulta!

Suuri naistenmies vauhdissa!

Ei kommentteja: