sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Eka purjehdusreissu tälle kesälle


Kukkuu! Mutsiiii.....Mitä safkaa meil on tänään?!?


Kesä 2011 korkattu ja eka reissu tehty!Meekilainen styyraa faijan kanssa

Perjantaina kaupan kautta Paraisille ja loppuilta menikin ihan vaan paikkoja kuntoon laitellessa ja tavaroita purkaessa. Meekialainen ei enää mahtunutkaan seisomaan keulapunkassa, sen verran oli tullut pituutta lisää. Hyvin taas nukutti veneessä!

Lauantai-aamuna aloitettiin sitten taas totuttelemaan pelastusliiveihin ja meekialaisella oli sen verran nopeat muuvit, että mami päätti sitoa köyden pelastusliiveihin.Talutushihnassa :(

Kympiltä aamulla meillä oli sitten Paraisten K-kaupan pihassa treffit Punkkibussin kanssa. Faija vei mamin ja mut bussiin sisään ja sano hoitsulle ettei ole varma kumpi näistä huutaa enemmän...Mami otti kolmospiikin ja meekialainen ekan rokotuksen puutiaisaivokuumetta vastaan.

Sitten lähdettiinkin seilaamaan kohti Pensaria. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä kyllä paljon tuullutkaan. Matkaahan ei ollut kuin parin tunnin verran. Meekialainen aloitti perinteisesti ja notkuin kannella parikyt minsaa ja sitten keulapunkka kutsuikin jo päiväunille ja loppumatka meni kuorsatessa...
Pensarissa oli vähän hinnat noussut viime kesästä.

Faija oli onneksi tilannut meille etukäteen saunavuoron, sen verta monta muutakin lapsiperhettä oli paikalla, että ei varmaan oltais saatu meekialaiselle sopivaa vuoroa muuten. Mutsi oli koko päivän uhonnut menevänsä saunareissulla uimaan, joten pakkohan sen oli pitää puheensa ja käydä mulasemassa meressä, joka muuten oli 3-4 asteista!!! Eikä faija tietenkään voinut jäädä kakkoseksi ja seuraavaksi se meni kanssa heittämään talviturkkinsa sinne Pensarin lahteen. Ja meekialainen tietysti oletti että seuraavaksi onkin mun vuoroni ja lähdin siitä sitten kanssa kipittämään rantaan, ja faija juoksi perässä...kävin mäkin  faijan avulla noin munia myöten meressä, seuraavan kerran kyllä meen vasta sitten kun on ihan pikkusen paljon lämpimämmät vedet!
Iltapäivällä käytiin vähän pelaamassa futista (voitin faijan ihan 1-0), keinumassa ja silittelemässä Jalle-kissaa.Koko ajan saa olla imuroimassa noitten yksien jälkiä!

Onneks muuten käytiin lauantaina ottamassa se punkkirokotus...faija kun hoiteli lauantai-iltana meekialaisen saniteettihommeleita, niin se sano mutsille että mulla on joku rupi mahassa. Noh, ei siihen sitten sen kummemmin kiinnitetty huomiota, meekialainen kun on sen verran menevää sorttia että noita rupia nyt tuppaa tulemaan ja menemään....Sunnuntaiaamuna mutsi sitten hoiteli niitä meekialaisen "tarpeita"  ja totesi, että eihän se mikään rupi ole vaan Punkki Punkeroinen oli napannut kiinni meekialaisen masunahkaan. Mutta faijapa nappasi sen ällötyksen punkkipihdeillä veks ja toivottavasti se asia on nyt pois päiväjärjestyksestä. Pitää vaan käydä jossain päin ottamassa se rokotuksen vahvistus 12 päivän - 3 kuukauden sisällä, kun näköjään olen tämmönen punkkimangneetti.

Sunnuntaina faija vei meidän Pensarin Ravintolaan äitienpäivälounaalle. Lounas oli kai ihan ok ja palvelu hyvää, mutta pikkasen liian kalapainotteinen meidän mamin makuun...se kun ei oikein osaa syödä raakaa fisua ollenkaan.

Sunnuntain paluumatka meni taas auringonpaisteessa ja kyllä nyt poskissa tunteekin, että arskaa on saatu eikä oo nahka vielä oikein tottunut siihen näin keväällä.

Kotimatkalla Stadiin pysähdyttiin vielä moikkaamaan Kari-ukkia ja Pirjoa Suomusjärvellä. Olipa kiva nähdä niitäkin taas pitkästä aikaa. Laitoin siinä samalla sitten ukin kirjahyllyn uuteen järjestykseen...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Veeti ja kiva että olet palannut linjoille!
Katselin Seilin sääksikamerasta ja sen perusteella teillä oli mahtavat kelit. Mä olin maakrapuna, kun meidän vene on vielä briteissä, mutta huomenna se lähtee tulemaan tännepäin. Meikä menee viikon päästä Kieliin lentäen ja palaa purjein :)
Hyvää kesää sulle, nyt tekin uskallatte lähteä skabaamaan meidän kanssa, ollaan vähän tasaväkisempiä *virn*
t merimummi

Anonyymi kirjoitti...

testi

Anonyymi kirjoitti...

Hei Veeti! Ihanaa, että oot päässyt aloittamaan venekesän 2011. Seuraillaan täällä ahkerasti reissujasi ja kadehtien katsellaan maisemia. Oikein hyviä purjehduskelejä koko pesueelle sinne turun saaristoon:) T: Leikkikaverisi Tony ja Jenny

Anonyymi kirjoitti...

Jenny ja Tony: tervetuloa kyytiin joku viikonloppu!!! t. Veeti Vompatti