perjantai 18. kesäkuuta 2010

19. lomapäivä, Nauvo

Tänään taas siis tuulen vuoksi välipäivä Nauvossa. Kuunneltiin veneessä kun tuuli ulvoi mastoissa.
Satamassa riitti säpinää niin ettei sitä tarvinut alkaa itse keksimään. Päivystettiin faijan ja naapuriveneen setän kanssa kannella ja katseltiin muiden landausmogia. Kyllä meillä oli hauskaa, paitsi silloin kun piti suojella omaa venettään kaikenmaailman törttöilijöiltä. Ei vaan, ei kaikki ollut törttöjä, tuuli vaan oli sen verran kova, että painoi veneitä poikittain ja teki rantautumisesta  melkosen haastavaa.

Ja sit me keksittiin toinenkin tosi kiva ajanviete. Tai mami ja faija keksi. Mä en sentäs ole ihan niin kahjo. Faija osti käsituulimittarin ja nyt noi skabailee et kumpi saa puhellettua siihen kovemmat lukemat. Arvatkaa onko ne pöntön näkösiä, hiukka meekialaista hävettää....

Testattiin myös Nauvon HanKo Sushi -kioskin anti. Mami ei kyllä ole vieläkään oppinut tykkäämään sushista.

Huomenna täällä olis jotkuin perunamarkkinat, mutta me taidetaan aamulla jatkaa matkaa Kustavin Parattulaan. Ovat kylläkin luvanneet sadetta koko päiväksi, toivottavasti ennusteet ei pidä paikkaansa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan leppoisalta ja kiirettömältä vaikuttaa teidän loma.Sitä mä oikeastaan tulin kertomaan ,kun tota blogia lueskelin et ymmärrän kyl sun mamia .....toi sushi EI voi olla kyl Suomalaisille tarkotettu juttu.
Ei uppuu kyl sit millään.
Mukavaa loppulomaa teille sinne ja palataan asiaan sit sillä toisella lomajaksolla.T:Kikka

Anonyymi kirjoitti...

hei "uppuu" you know =uppoo .
On vähän tää suomenkieli hakusessaan ,kun olin tossa Pohjammaalla .