torstai 2. elokuuta 2012

2.8. Degerby - Maarianhamina

Aurinkoa ja tuulta. Upeasti päästiin purjeilla melkeins seittemää solmua. Meekialainen skruudas siinä matkalla vähän evästä, mutta laattasin ne samantien pihalle...onneksi kyseessä näyttäis olevan vaan nopeasti ohimenevä meritauti, sillä homma ei toistunut.

Rantautumisessa oli vähän haastetta, sillä puuskainen tuuli yritti väkisin vääntää venettä poikittain paalujen väliin. Mami joutu huikkaamaan pikaiset "anteeksi että astun veneeseenne" terveiset naapuriin ja hyppäsi "näppärästi" heidän veneensä kannen kautta laiturille.

Ja heti kun oli saatu köydet kiinni ja tavarat paikoilleen pitikin lähteä juoksujalkaa lelukauppaan. Meekialainen kun oli saanut vähän vihiä siitä että täältä sellainen löytyisi, ja eräs venekuntamme jäsen oli taas heikolla hetkellä käyttänyt sitä kiristyksen ja lahjonnan välineenä. Eikä meekialainen olekaan enää ihan niin helposti höynäytettävissä!

Pitkän pohdinnan jälkeen lelukaupassa päädyin saksofoniin. Tuleekohan meekialaisesta muusikko, kun viimeksi muumimaailman lelukaupassa valkkasin kitaran kun sain vapaat kädet valita mitä mieli tekee.

Muuten päivä meni ihan vaan ihmisiä pällistellessä ja rannan leikkipaikassa notkuessa. Yllättävän hiljaista oli jo tässäkin satamassa. Ja tietty soittelin koko illan uutta foniani, niin että jollakin meistä voi tämän loman aikana vielä mennä hermot tai soittopelistä voi yllättäen loppua patterit...

Ai niin, ja Pialle terkut, että mami on ollut erityisen varovainen täällä siitä mitä päästän suustani. Tarkoitus olisi kuitenkin olla täällä pari päivää ;)

Ja Proviantin Elenalle kiitokset kommentista :)))

Suuri viihdetaiteilija esiintyy

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terve, Veeti!

Terveiset täältä Paf casinon laiturista teidän venestänne n. 60 metriä pohjoiseen. Hyvät on kelit ja kyllä täällä kelpaa olla!

Terveisin s/y Eglantierin (courtesy of Veneilyseura Merituuli) miehistö eli Anne ja Kimmo