sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sunnuntai ja eka päivä Maarianhaminassa


No niin täällä ollaan taas, Maarianhaminassa.
Tullessa merivartiosto puhallutti pikkuveneitä Lemströmin kanavalla, mutta sitten kun ne avas sillan ja mekin päästiin mastomme kanssa menemään siitä, niin ne olivat jo lähteneet.

Maarianhaminan ekan päivän kohokohta oli kun mentiin mamin kanssa ostamaan meekialaiselle lelukaupasta se puhallettava hai! Mamin pitää aina pistää vähän överiksi ja se fisu on nyt sitten sen kokonen, että eihän se edes mahdu meidän sitlootaamme. Se on pidempi kun meidän jolla! Onneks mami ei kuitenkaan ostanut kolmeatoista kappaletta, vaikka se niin uhosikin...eikä siellä kaupassakaan kyllä ollut jäljellä enää kun toi yks kala.Päivä meni nopeasti säpistessä, meekialaisella alkaa jo vähän olemaan liikaa virtaa ja tänään oli vähän semmonen riiviöpäivä. Mutta olkaa hei itse yli viikko veneessä kaksi vuotiaan energialla ja noitten yksien kanssa koko ajan...

Satamassa oli hyvin tilaa, enemmistöllä taitaa olla jo lomat loppu! Huomenna kauppaan täydentämään varastoja ja mutsi varas pariksi tunniksi pesukoneen ja kuivausrummun ja aikoo päästä eroon faijan ja meekialaisen haisevista pyykkipusseista. Ja sitten pitäis löytää se länsisatamassa oleva pizzeria jota on kuultu kehuttavan. Muistaako kukaan mikä sen nimi on???

Ai nii ja näppärimmät varmaan huomasikin että viikon kuvat on päivitetty, Maarianhaminassa on nopeet yhteydet :)  Käykääpäs tsekkaamassa! Ihmeen vähän meekialainen saa kommentteja verrattuna siihen kuinka paljon lukijoita päivittäin käy, oottepa laiskaa porukkaa ;)
Vantaan typyille terkkuja ja kiitos kaikille muillekin kommentaattoreille, tutuille ja tuntemattomille!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terkuista! Hieno hai :) t:Vantaan typyt