maanantai 16. elokuuta 2010

Kakkosloman 13. ja 14. päivät, Halvvägstearna


Laiskoteltiin viikonloppu  Halviksessa. Mentiin sinne lauantaina ja lähdettiin ma aamuna. Oiskohan meitä ollut siellä kuusi venettä tai jotain.  Yks vene oli täynnä semmossia bilehileitä jotka juhlivat koko yön ja kävivät aamulla puol kasilta nukkumaan kun meekialainen heräili, huhhuh.
Meidän naapurissa oli vuoden 2010 Bavaria, jota me päästiin sisälle katsomaankin. Ihan jees vene, vaikka olikin Bavaria, kyllä se mulle kelpais!!
Meekialainenkin uskaltautui taas uimaan :)
Sunnuntai-maanantai välisenä yönä oli melkonen tuuli, mami ramppas koko yön kiristelemässä jotain nartsoja ulkona ja siirtelemässä astioita, kun ne kilkkas ja kolkkas veneessä. Me vaan faijan kanssa goisattiin ja kuorsattiin.
Sunnuntaina, kun muut veneet olivat häippäseet, me tehtiin itse vähän hampuurialaisia grillikatoksessa. Kyllä oli hyviä, tehtiin itse pihvitkin :)

Tää bloggeri on jotenkin nyt ihan juntturassa, kommenttien lisäys linkki on kadonnut johonkin, eikä kuvien lisääminen tänään onnistu ollenskaan. Lisään ne heti kun tää taas pelittää, tiistaina ainakin pitäis olla kunnon yhteydet kun mennään KAUPUNKIIN, nimittäin Uuteenkaupunkiin ;)