tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tästä se lähtee...

Meitsin venekesä voidaan katsoa alkaneeksi helmikuun puolesta välistä, kun faija osti mulle Venemessuilta ekat pelastusliivit. Ne on Hokka-merkkiset, tosi kevyet ja mukavat päällä, ihan toisenlaiset ku sellaset kovat vanhanaikaset liivit. Oli ne kyllä kalliitkin, mutta varmaan ovat hintasa arvoset. Väri tosin hiukka häikäsee mua...ne kun on sellaset neonkeltaset, mutta mutsi sanoo, et niin niitten pitää näkyä kauas...jos mä muka joskus putoisin mereen! Oon jo vähän harjotellut himassa niitten käyttämistäkin. Täytyy vielä vauvauinnissa ens kuussa varmistaa niitten toimivuus uima-altaassa.
Toisaalta olinhan mä veneellä jo viime kesänä, ku kelluin vielä mutsin mahassa kuukaus ennen syntymääni, mut noi porukat väittää, ettei sitä lasketa....ehkä ne on oikeessa.

Toinen askel kohti veneilyä otettiin tänään, kun faija kävi ostamassa veneen reunoille verkon. Taas ne hössöttää siitä, etten mä vaan molskahda mereen. Ihme touhua, ihan niinku mä muka haluaisin sinne kylmään veteen uimaan, ku lämmitetyt altaatkin on keksitty!

Tänään tuli postissa myös mun ekat arskat. Laitan niistä kuvan myöhemmin kun ehdin. Ne on nimittäin tosi coolit!! Niittenkin käyttöä täytyy vissiin vähän treenata, kun tuntuivat vähän oudoilta näin aluksi.

Noitten lumien pitäis vaan äkkiä sulaa pois, jotta faija pääsee veneremppa hommiin ja suunnittelemaan kaikenlaisia virityksiä sinne meitsiä varten. Se hullu kun on menossa jo pääsiäisenä tekemään sitä.
Noi porukat vouhkaa koko ajan, että pitäis muka jo vappuna lähteä merelle. Meikäläisen neitsytpurjehdukselle. Katotaan nyt sitten lähempänä minkälaiset kelit silloin on...tarkeneeko siellä vai ei. Mutsi on kyllä ostellut  mulle jo kaikenlaisia windstopperfleece haalareita ja takkeja, niin että kyllä mulla välineet on kunnossa. Näin snadeille kun ei vielä myydä HenriLloydeja. Mut ihan varmaan faija ostaa mulle sellasetkin, kun vaan kokoa alkaa olla riittävästi!! Ja Pappa Betalar taas kerran! Nyt pitää lähteä vähän päikkäreille, kun faijaa niin ramasee duunipäivän päätteeksi...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mami testaa :)

Unknown kirjoitti...

HEI MUMMIN KULTA. HAUSKAA VENEKESÄÄ SINULLE JA SANNALLE JA KARRILLE. SITTEN KUN ALKAA TUNTUA SILTÄ,ETTÄ VENEILY RIITTÄÄ TULE SITTEN MUMMILLE MOMMILAAN.KYLLÄ UKKI JA MUMMI SINUT OTTAA HOITOON MIELELLÄÄN.KOITA KESTÄÄ VANHEMPIESI VOUHOTUSTA SIITÄ PURJEHTIMISESTA,KYLLÄ SE SIITÄ HIIPUU,KUN KESÄ TULEE.OPETTELE VAAN KÄYTTÄMÄÄN NIITÄ AURINKOLASEJA.PÄRJÄILE JA TERKKUJA MUMMILTA