keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Vesille laskua vaille valmista

Nyt olis paatti kuulemma vesille laskua vaille valmiina meekialaista varten. Mami, Faija, Jenny ja Tony kävivät viime sunnuntaina pesemässä ja puunaamassa sen kuntoon. Mä olin sen verran nuhanen vielä, että mami jätti mut mummille hoitoon Mommilan mökille. Olin muuten ekaa kertaa hoidossa koko päivän, ja vieläpä poissa omasta kodista!
Noi porukat lähti aamulla jo seiskan aikaan ja tulivat vasta vähän ennen ilta kahdeksaa takasin, piti vähän kysellä, että mitä ne oikein koko päivän tekivät, kun kesti niin kauan...Mamilla oli jo ihan mieletön ikävä mua kun ne vihdoin tulivat hakemaan. Kyl mä luulen et faijakin oli mua aatellut, vaikka se koitti olla ihan coolina.
Ensin ne olivat kuulemma vesipesseet veneen kyljet, sillä aikaa mami oli laittanut kaikkia tavaroita sisätiloissa paikalleen ja vähän järkkäillyt paikkoja. Verhoja se ei ollut vielä uskaltanut laittaa, jos se puuseppä Urponen nyt kuitenkin kävis tekemässä jotain ikkunaremppaa.
Seuraavaksi kaikki noki ja lika jäljet piti hinkata sellassella putsausaineella pois, emmä enää muista minkä nimistä se oli. Tai ensin piti hinkata sillä aineella ja sit vielä pyyhkiä erikseen se aine pois. Hullua hommaa. Tosin faija oli ostanut väärää ainetta, ja se joutu lähtemään lähimmälle abc-huoltoasemalle etsimään jotain korviketta. Arvaan, että mutsi oli siinä vaiheessa kehunut faijaa....
Onneks vastaavaa (kaks kertaa kalliimpaa) ainetta kuitenkin löytyi ja ne pääsivät jatkamaan hommia.
Noh, sitten seuraavaksi piti vahata ne kyljet. Aikamoinen homma siinäkin, kun on niin pitkät kyljet :)
Ja kyllä ne kuulemma nyt kiiltelee niin että meekialainenkin kehtaa sillä lähteä liikenteeseen. KUNHAN NE JÄÄT NYT EKAKS SULAAAAAA!!!!
Ja sittenhän faija vielä maalas pohjan kokonaan myrkkymaalilla ja Jenny kävi heittämässä sinne täginsa ;)
Lopuksi faija ja Tony koekäyttivät koneen, ettei tule sitten laskun yhteydessä mitään ikäviä ylläreitä, kun pitäis lähteä mastokraanalle....ja sehän hyrisi hienosti, jos ei oteta huomioon jotain pientä ylimäärästä kilkutusta, jonka faija toivottavasti muistaa vielä tarkistaa!
Muuten siellä onkin kaikki aika valmista, kunhan vaan muistavat skruuvata potkurin kiinni!!!Onneks Tony ja Pony olivat apuna hinkuttamassa sitä venettä, muuten noilla porukoilla olis varmaan mennyt kaks päivää siinä hommassa. Ja hyvähän se on että joku oli vähän myös hauskuuttamassa niitä, kun mä jäin kerran kyydistä. Jenny on nimittäin aika hyvä laulamaan...jos sä tahdot niiiiiiiin.....
Meekialainen lupaa tarjota niille kiitokseksi ihan täydenhoidon Charter-matkan Turun saaristoon, Luxus-luokan matka ihan parhaassa seurassa siis!!!
Jos satutte lukemaan mun blogia, niin varatkaa kalenterista sopiva viikonloppu!

Ei kommentteja: