tiistai 27. huhtikuuta 2010

Lasku suoritettu ja kausi alkaa

No niin, vene siis laskettiin viime lauantaina onnistuneesti. Tai kai siinä jotain onkelmia oli kun faija oli kolme päivää hieromassa sitä hommaa....en voi laittaa kuvia, ku tää ei jostain syystä huoli just niitä kännykkäkuvia.
Noh, nyt vene kuitenkin lilluu siellä kotisatamassa ja ollaan lähdössä Walpuriksi merelle.

Torstaina 29.4. me kuulemma mennään veneelle vielä illalla, mami haluaa että mä saan rauhassa tutustua paikkoihin ennenku lähdetään liikenteeseen. Ja kai sillä on vielä siellä jotain järkkäiltävää
Perjantai aamuna meillä sitten olis tarkoitus siirtyä kotisatamasta Korppoon Verkanille ja tietysti Buffaloon syömään ribsejä. Kaikki ei ehkä tiedä, mut jos nätisti pyytää, ni sieltä saa samaan hintaan aina vaan lisää ribsejä. Mut faija kyl tietää, se on meinaan syöny aika monta kulhollista! Mä saan varmaan kyl maistaa niitä, mutta tykkään enempi vielä maissisuikeroista, joita saan aina ravintolassa. Ja kurkkua. Ja ehkä jotain leipää.
Illalla siellä olis ohjelmassa VAPPUDISCO!!! Laskeekohan mami mut sinne joraamaan...ollaan kyl faijan kans treenattu pari muuvit varmuuden vuoksi kuntoon....

On vielä vähän hakusessa mihin sit lauantaina mentäis, mut luultavasti johkuin meidän seuran saunasaareen.
Raportoin teille matkan varrelta. (mullahan huikeet 82 yksittäistä lukijaa!!!)
Jänskää lähteä ekalle reissulle. Luulen kyl et mamia jänskättää viel enempi, et kuin mä mahran pärjätä. Mä taas jänskätän, et kuin mamin hermo mahtaa kestää sitä kaikkea häsäämistä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia kelejä ja suotuisia tuulia ensimmäiseen purjehdukseen! Hyvin se menee. T.Anita

Unknown kirjoitti...

Moi Veeti!
Tosi hyvää ensiseiluuta sulle. Muista nyt ottaa lämpimästi kledjuja mukaan, siellä on kauheen kylmä vielä!
Kiitos kun pyysitte merimummin mukaan, mutta mun vappu voi kestää vain yhden illan, kun olen naimisissa nyt noiden duunien kanssa.
Neuvo hei sitten faijaas vähän siinä skuuttaamisessa - se vetää purjeet aina liian tiukalle ja häviää pienemmille veneille sen takia.
HAHAHAH.

t MeriMummi