perjantai 23. huhtikuuta 2010

Jäät on lähteny, jäät on lähteny, jäät on lähteny!

Joo, jäät on siis lähtenyt Naantalista ja Paraisilta. Isi soitti ja tarkisti asian talvitelakan Raikalta ja kotisataman omistaja Nybergiltä. Eli huomenna on sitten lasku!
Faija lähti sinne jo tänään parin kaverinsa kanssa (Tommin ja Kannusmäen) laittelemaan hommia valmiiksi. Meekialainen joutui taas jäämään mutsin kanssa kotio. Mutta ens keväänä kyllä näytän kuinka se homma pitäis hoitaa!

Tosin mulla kyllä riittää täällä kotonakin nyt hommaa, kun pitää ryömiä kaikki nurkat ja kolot läpi, ja näyttää mutsille kuinka vaarallinen koti meillä onkaan...Ehkä kaikista hauskinta on nykiä kirjahyllyn laatikoita auki ja vetää niissä vähän leukoja. Tosin toi mami keuhkoo koko ajan, että teippaa ne ihan justiinsa kiinni...sitä siis odotellessa.
Kävelytuolilla sitten pääsee näköjään kanssa ihan kivasti kaikkiin niihin paikkoihin, joiden mami kuvittelee olevan turvassa. Kun ottaa vaan tarpeeks  kovat vauhdit, ni sillä pääsee kohta kynnystenkin yli. Täytyykin mennä treenaamaan sitä seuraavaksi vähän lisää!

Eilen vauvauinnissa, mä testasin kuinka ne mun upeet, uudet pelastusliivit oikein wörkkii. Ekaks mä ajattelin, et menen vaan ne päällä uimaan, mut ne ohjaajat halusikin testata ne oikein kunnolla. Eli ne pelkeleet pudottivat mut altaaseen ne liivit päällä ja katsoivat käännynkö selälleni. Pikkusenhan mun oli pakko kommentoida noin rajuja testejä huutamalla, mut rauhotuin sit nopeesti, kun eihän siitä uimisesta olis muuten tullut mitään.

Faija lupas huomenna laittaa laskusta kuvia, joten palataan sitten asiaan. Muuten sitten vaan Wappua odotellessa...silloin lähdetään ekalle purjehdusreissulle. Eivät oo vielä kertoneet mulle, että mihin oikein ollaan menossa, luulen ettei noi porukat ole oikein saanut itsekään sitä vielä päätettyä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt täällä on kyllä merimummi kateellinen! Meillä on vielä pressukin päällä, kun tuli käytyä vähän etelänmailla tässä ensin. Jos teillä on tekemisenpulaa niin ota mutsis ja faijas mukaan ja tulkaa laittamaan meidänkin botski kuntoon :)
Hyvää vointia koko poppoolle
toivottaa
MM