tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kuuma, kostea, hikinen

Olihan hikinen viikonloppu!
Meekialainen kun on muutenkin oikea pieni hikimarsu, niin nää helteet kyllä vie mehut.
Mutta charter vieraamme Katja ja Vellu ainakin saivat sitä mitä halusivatkin, eli aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa!Faija teki perjantain duunipäivänsä etänä Airistolta käsin ja meekialainen lököili mamin kanssa veneellä. Käytiin me uimarannallakin toteamassa, että aurinkorasva ja hiekkaranta on erittäin huono yhdistelmä. Hiekkaa oli taas joka paikka täynnä ja meekialainen oli niin tahmea ja hiekkanen, että suihkureissuhan siitä tuli.
Iltapäivällä sitten Kake ja Veke tulivat veneelle ja ilta meni siinä syödessä ja jutskaillessa. Perjantaina mä en sen kummempaa ohjelmaa niille järkkäillyt.
Lauantai aamuna lähdettiin Merituuli Ry:n saunasaareen Västra Rockelholmiin. Siellä oli pari venettä meidän lisäksi ja päivä meni rennosti aurinkoa ottaen. Katja grillas itseään ihan tosissaan, meekialainen on vähän sitä mieltä et sillä on tullut jonkin sortin vauhtisokeus rusketuksensa suhteen. Se on jo tosi papu, ja silti väittää ettei oo muka ruskettunut yhtään lisää. Hullu täti.
Yöpalaksi ne grillas ehkä maailmankaikkeuden parhaita Benjamin Lihatorin valmistamia makkaroita (aurajuusto, ryynäri ja bratwurst). Mami oli ostanut niitä Heinolan lähiruokakaupasta Heilasta. Kannattaa käydä ja maistaa!!!

Meekialainen on oppinut nukkumaan jopa parin tunnin päikkäreitä, tai sitten oon vaan niin väsynyt tähän kuumuuteen. Aattelin myös kohta alkaa kävelemään. Viime viikonloppuna en kaatunut ja kolhinut itteäni enää kertaakaan ja kävelin jo tosi tukevasti ympäri venettä, kunhan vaan sai jostain pidettyä vähän kiinni. Ihan koko aikaa en kyl viitti pitää kiinnikään, treenaan välillä vähän seisomista "ilman käsiä" ja kuten faija sanoo: "edelleen myös ilman hampaita". Kyl mul alhaalla on ihan pullea valkonen rivi ikenessä, mut ne hampaat ei vaan oo tullut viel läpi. Ihan yliarvostettuja koko hampaat, mami vaan alkaa olla vähän kärsimätön jo...

Koko viikonlopun oli niin heikkoa tuulta, että jouduttiin ajelemaan koneella melkeins koko charter-reissu. Mami ja Katja jatkoivat itsensä grillaamista sunnuntainakin veneen kannella keulassa. Välillä faija pysäytti veneen ja mami ja Vellu hyppäsvät mereen vilvoittelemaan. Kyl meekialainenkin viel joku päivä sinne pomppaa!


Kyllä huomaa että on heinäkuu ja ihmisillä loma. Kesäkuun lomareissulla kun oli hyvä jos koko päivänä nähtiin pari muutakin venettä, niin nyt niitä sai Airistolla oikein väistellä, hirveetä ruuhkaa pukkas! Onneks se meidän toinen lomasetti on elokuussa, ni ehtii taas pahin sesonki  rauhottua.

Katja räpsi hirmusesti valokuvia. Se on erikoistunut varsinkin näihin auringonlaskuihin. Ja olihan se upea.

Saattaa olla että ens viikonloppuna lähdetään merelle tai sitten ei. Riippuu nyt mihin asti toi Mervi Merimummi ukkonsa kanssa ehtii...jos ne ei ehdi meidän mestoille asti, niin sitten mennään ehkä moikkaamaan niitä johonkin päin saaristoa. Ja jos ne ei ehdi sinne asti, niin sitten ehkäpä mennäänkin moikkaamaan meekialaisen kummisetää Pettuun. Katsellaan ja kuulostellaan tilanteita :) Siihen asti mä vietän mamin kanssa puistoelämää aamupäivät, kun tää meidän hima on edelleen ihan tosi kuuma. Liian kuuma hikimarsulle, eli meekialaiselle. Puistossa sentäs käy jonkinlainen tuulenvire. Kuorsasin tänäänkin siellä pari tuntia viltillä puiden varjossa.

Mitäs kaikille lukijoille kuuluu? Joko te kaikki ootte lomilla? Laittakaas kommenttia kehiin ja piristäkää meekilaisen päivää, kuulin faijalta, että mulla on uskollinen faniryhmä myös Suomusjärvellä, terkut sinne!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei hikimarsu, täällä toinen lähettelee terkkuja. Kiitos charter seurasta! t. se paputäti

Anonyymi kirjoitti...

Hei Veeti!
Ihan tylsää kun valitsitte jotkut "maapippalot" sensijaan että olisitte seilanneet Högsåraan. Me saunottiin Rumpanrenissä niin että oli rumpan ihan ren. Ja Farmorscafeen jälkiruoat varmaan tiedätkin, mutsis ainakin tietää ;)...

Sitten käytiin Rosalassa katsomassa viikinkejä ja relailtiin siellä kokonainen päivä. Katsos piti tulla kova itätuuli ja sade, joten arveltiin että se on suojaisa satama. Ei tullut itätuulta, ei tullut sadettakaan - että se siitä sitten. Pakko oli viettää hellepäivä uiden vaan.

Paluu Hankoon olikin jo ihan rapsakassa kelissä, ja veneitä Hangon lähtisellä oli ruuhkaksi asti... kuten teidän eräät tutut hyvin tietää...

Syyskuun 4. päivä ollaan seuraavan kerran saaristomeren puolella, silloin meillä on pieni purjehdusskaba siinä Högsåran vesillä. Pakko saada kiertopalkinto kotiin tänäkin vuonna :D

Oletteko te ajatelleet ollenkaan seilata tänne suomenlahden puolelle?

Hyvää lomareissua teille taas, seurailen sun kävelyharjoituksia blogin kautta!

t MerviMeriMummi