keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Se on moro!

No niin, huomenna taas vihdoinkin veneelle!

Viime viikonloppuna oltiin viettämässä helteisiä kesäpäiviä järven (!!!) rannalla, eli vaihteeksi vähän mökkeiltiin ja käytiin moikkaamassa isoisoäitiä. Meekialainen kävi jopa uimassa, oli niin lämmintä vettä! Mutsin ja faijan sylissä olin ihan järvessäkin ja sitten meekialaiselle järkättiin siihen laiturille altaaseen vettä jossa mulailin ja nautiskelin kesästä ja hyttysistä :)
Sitten faijan täytyi palata tienaamaan meille vähän lomarahaa ja meekialainen siirtyi mamin kanssa Päivin ja Roopen mökille Pertunmaalle. Siellä oli vieläkin lämpimämpää vettä lammessa (+26 asteista) ja taas pääsin pulikoimaan. Kyllä oli kivaa!!

Mutta ei tuolla sisäsuomessa pitkään viihdy, on niin hirrrrveesti niitä hyttysiäkin. Huomenna torstaina me lähdetäänkin sitten taas veneelle ja perjantaina meekialaisen täytyy lähteä isännöimään yhtä charterreissua. On nimittäin jo perinteisen Katja&Vellu charterin aika, tosin meekialainen toimii ekaa kertaa isäntänä, faija on tähän asti hoidellut ne hommat, mutta nyt tahdin määräänkin MÄ. En ole vielä päättänyt mihin ne veisin...katsotaan myöhemmin mihin aikaan päästään lähtemään ja millanen tuuli on. Lämmintä ja aurinkoa ainakin pitäisi riittää!

Seuraavaan kuukauden mittaseen venelomaan olis vielä noin kolme viikkoa aikaa.....sitten taas päivittelen blogia ahkerammin. Toivottavasti maltatte odotella ja lukea taas ahkerasti :)
Sain muuten vihdoinkin potkittua mamin laittamaan ne juhannuksen kuvat!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vesipeto!
Oli kiva nähdä sut - ja miten iso kundi susta onkaan tullut!
Ehkäpä onnistutaan näkemään viikon päästä jossain siellä saaristomerellä - riippuu nyt ihan tuulista että kuinka pitkälle ehditään ja jaksetaan, kun on niin lyhyt lomanen.
Haleja koko perheelle
t. mervimerimummi