torstai 29. heinäkuuta 2010

Jippijae yea yea, huomenna se alkaa!!!!

...nimittäin LOMA!
Mennään ekaks Hauholle kahdeksi yöksi moikkaamaan isomummia ja sitten sunnuntaina veneelle. Ja ehkä poimitaan kummisetä Tampereelta kyytiin, riippuu mikä sen sielun ja ruumiin vointi on aamupäivällä. Muuten se saa tulla Turkuun bussilla ja me haetaan se sieltä kyytiin.
Tällä kertaa valmistautuminen ja varustautuminen The Lomaan on ollut huomattavasti kevyempää kuin kesäkuussa. Johtuu siitä että meekialainen on siirtynyt normaaleihin maitotuotteisiin ja vellin dokailuakin olen vähentänyt huimasti. Vaippojen kulutus on kuitenkin vakio, eikä faija edes laskenut paljonko niitä tällä kertaa veneeseen jemmataan. Mutta on kuulemma riittävästi.
Muidenkin kamojen pakkaaminen on mennyt aikalailla rutiinilla. Onhan tässä rampattu joka viikonloppu jossain päin suomea mökillä. Mami sanokin et sillä on mennyt koko heinäkuu pakatessa, purkaessa ja pyykätessä. Mut ei se kyl pidä paikkaansa, ollaanhan me käyty monena päivänä Jennynkin kanssa Kumpulan maauimalassa ja puistopiknikeillä.
Tälle lomalle ei olla tehty yhtään mitään reittisuunnitelmia. Mennään sinne minne tuuli ja fiilis vie. Gummisedälle olis kyllä kiva näyttää vaan ihan parhaita paikkoja kun se niin harvoin tänne asti tulee Dublinista. Se ei olekaan ollut vielä koskaan aikasemmin Suomen saaristossa eikä purjeveneessä :) Meekialaisen täytyy opettaa se siis tavoille!

Viikonloppuna en varmaan viitsi sieltä mökiltä mitään raportoida, mutta heti alkuviikosta sitten alkaa taas päivittäinen bloggailu. Joten  stay tuned! (Se on Lontoota ja tarkoittaa et olkaa mestoilla)

Ei kommentteja: