torstai 21. huhtikuuta 2011

No niin, taas SE alkaa!!!

Heippa kaikille tutuille ja tuntemattomille, nyt se taas alkaa, Veetin Venekesä ja vuorossa jo osa KAKSI!!!

Faijahan on käynyt jo maaliskuussa sitten hankien keskellä pakkasessa ekan kerran tekemässä veneen "kevät kunnostusta" . Me ei oikein mutsin kanssa vieläkään ihan tarkalleen tiedetä että mitä se siellä teki, mutta kolme päivää se sai siellä taas vierähtämään...varmaan oli telakalla Raikan ja muiden merimiesten kanssa paljon juttua heitettävänä tai jotain ;)

Nyt pääsiäisenä mutsikin joutuu lähtemään megeen ja ne menee kiillottamaan ja vahaamaan sitä paattia sellasseen kuntoon että meekialainenkin kehtaa veneeseen taas astua. Meekialainen taitaa jäädä mummin kanssa himaan syömään pääsiäismunia :) Toi mami lupas kyllä ottaa parit remppakuvat sitten taas teille.

Vappuna olisikin sitten tarkoitus laskea vene vesille, lasketaan sen varaan siis, että nyt pääsiäisenä on niin lämpimät kelit että loputkin jäät häviävät mereltä. Ja teille maakravuille tiedoksi, että kyllä ne jäät lähtee merestä aina aikasemmin kuin järvestä!! Nih, meekialaisen isi on näin sanonut.

Toivottavasti saan tänäkin kesänä paljon kommentteja ja lukijoita! Lomaa meillä ei tänä vuonna ole kuin normaalit neljä viikkoa, ja meekialaisenkin täytyy käydä päiväkodissa viihdyttämässä paria tsubua, mutta pidetään aina mahdollisuuksien mukaan sitten pitkiä viikonloppuja...

Nyt täytyy lähteä pääsiäismunaostoksille...meekialainen diggaa noista Kindereistä ;) Tsau!

Ei kommentteja: