torstai 27. toukokuuta 2010

Valmistautumista The Lomaan

Jep, jep. Kesän ensimmäinen kuukauden lomareissu lähestyy ja tänään käytiin ostamassa vähän meekialaiselle eväitä. Saaristossa on kaupat sen verta pieniä, valikoima rajattua ja aukioloajat vähän miten sattuu, että oli pakko käydä hakemassa koko kuukaudeksi vellejä, vaippoja ja maitoa, etten mä joudu niin sanotusti pissiin kesken reissun.

Tätä voi olla vähän vaikea käsittää, mutta faija IHAN OIKEESTI osti mulle 80 purkkia riisi/maissivelliä (=16 litraa), 160 kappaletta vaippoja, noin 40 purkkia soseita (mähän voin syödä osittain myös mamin tekemää safkaa) ja 10 litraa maitoa, lisäksi vielä hätävarana puuroja ja jugurtteja noin 10 pönikkää!!! Että repikää siitä. Ja miettikää mihin me noi kaikki sapuskat ja vaipat veneessä jemmataan, niin että sinne mahtuu myös semmoset ihan "normaalit" lomakamat. Faijalla heräs tossa äsken myös hyvä kysymys: "riittääkö tolle ruokamäärälle 160 vaippaa!?!" Hehehe!!!

Ostimme meekialaiselle myös Rukan sadeasun. Toivottavasti sitä ei tarvita.
Tämä viikonloppu ollaan vielä mutsin kanssa Snadissa kaksistaan, kun faija menee perinteiselle MBA Regatalleen Wernerin (Itävallasta) ja Jaanin (Munkkiniemestä) kanssa :)
Sunnuntaina se sitten palauttaa noi regattalaiset kotiinsa ja tulee hakemaan meidät veneelle. Ja noi kaikki kamat. Mamilla pukkaa vähän pakkausstressiä, se näkee untakin koko ajan kaikesta mitä pitäis muistaa ottaa mukaan, tänään se jo nappaili migreenilääkkeitä...

Mami muuten käski kiittämään Kikkaa palautteesta ja lähettää sille kovasti terkkuja!! Palautetta, kehitysideoita ja toiveita siitä mitä juttuja haluatte mun reissulta kertovan, toivotaan edelleen kaikilta lukijoilta =)))

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa koko perheelle. Laittelehan kuulumisia ja kuvia, niistä on mukava seurata sinun ekaa venekesää!

Sirpa T

Unknown kirjoitti...

HEIPPA VEETI JA PORUKAT.TERVEISET VAARILTA JA OTOLTA SEKÄ MUMMILTA.KOITTAKAA PÄRJÄILLÄ SIELLÄ VENEELLÄ,ON SINULLE AINAKIN RUOKAA.ONKOHAN ÄISKÄ JA ISKÄ MUISTANUT OSTAA ITSELLEEN RUOKAA.LÄMMINTÄ MUKAAN,NYT ON NIIN KOLEAAA,TERV,LEMPÄÄLÄSTÄ,SOITELLAAN

Anonyymi kirjoitti...

Joo toi vaippamäärä vaikuttaa kyl aika vähäseltä tohon ruokamäärään.No sun täytyy ruveta opettelee potalla käyntiä ,heh heh :)
Onneks muuten edellisestä Leena-mummin viestistä selviää et Otto-koira selvisi käärmeen puremasta.Olin jo vähän huolissaan,kun luin aiemmin et sitä oli pistänyt,mä niin inhoon kärmeksiä.Mukavaa lomaa ja muista päivittää blogiasi, mä tääl kuivalla maalla kateellisena lueskelen.
T:Kikka

Anonyymi kirjoitti...

Kerro Veeti aina niistä sun mutsin ja faijan toilailuista landauksissa ja vendoissa... nekin on hauskaa luettavaa sun kuulumisten lisäksi. Ja suojaa ittes auringolta, tilasin sitä teille! Ja toki vinkkejä kivoista satamista on aina hyvä saada, koska perässä tullaan. Pensarin hyvässä rantasaunassa varmaan käytte ainakin.
Suosittelen Taalintehdasta loistavaksi punkrauspaikaksi: kaikki kaupat on rannassa, joten faijan kädet ei veny orankiksi kun se kantaa bis... siis maitoo sulle. Siellä on kiva hiekkabiitsikin vähän matkan päässä satamasta, ja hauska minigolffirata - vaikka ehkä sä vasta ensikesänä alat olemaan siinä pro. Ja hyvää pizzaa saa siitä rantaravintolasta, mikäs on sun suosikki?
Terkkuja sun vanhuksille, pidä niistä huoli!
terveisin seilori MeriMummi

Anonyymi kirjoitti...

Mä kanssa huolestuneena mietin, että selvisikö Otto-koira siitä kyyn puremasta. Ilmeisesti kaikki on ok? Mukavaa lomaa! T.Anita