maanantai 15. elokuuta 2011

Västra Rockelholm ja sitten kotiin!

Päätettiin viettää pari vikaa päivää Västra Rockelholmissa.
Mutsi ja faija yrittivät juoksuttaa meekialaista pitkin kallioita, että saisin vähän tota virtapiikkiä laskemaan. Ei ne kovin hyvin onnistuneet siinä yrityksessään...

Meri ihan kuhisi meduusoja, niitä ilmestyi illalla ihan hirmu paljon varsinkin kohtiin joihin ilta-aurinko paistoi.
Mami väitti että vesi oli taas tosi lämmintä ja meekialainenkin innostui liottamaan jalkoja meressä laiturin uimarappusilta.
Meekialainen oppi taas uuden sanan ja vaati ehkä noin kaksisataa kertaa faijaa SOUTAMAAN. Ja lopulta tietysti pääsinkin soutelemaan saaren pienellä soutuveneellä. Ja kuten varmaan arvaattekin ei se sanan hokeminen siihen loppunut!

Meidän piti olla Rockelissa maanantaihin asti, mutta faija huomasi säätiedotuksesta, että maanantaille luvattiin kovaa sadetta ja ukkosta. Kukaan meistä ei ollut innokas kohtaamaan jälleen ukkosmyrskyä, joten sunnuntai iltapäivällä päätettiin tehdä semmonen nopea lähtö kotisatamaan.

Sunnuntai-ilta menikin siinä sitten kasseja pakkaillessa ja lähtöä tehdessä. Ja maanantai aamuna sitten oltiinkin jo kympin aikaan matkalla kohti kotia. Meekialainen oli ihan täpinöissään kun pääsin taas pitkästä aikaa autoon!
Matkalla pysähdyttiin moikkaamaan Ukkia Suomusjärvelle. Kuultiin että meekialaisella on silläkin suunnalla monia lukijoita, joten terkut vaan sinnekin kaikille!!!

Mutta hei, vielä on lomaa jäljellä...ainakin tämä viikko!
Pari päivää pestään himassa pyykkiä ja sitten lähdetään loppuviikoksi faijan isoäitiä moikkaamaan Hauhon mökille. Täytyy pakata the Kala mukaan, siellä pääsee testaamaan sen sopivuutta järviolosuhteisiin.

Hasta la vista babyt, stay in tune.
Tuun vielä heittämään loppukommentit tältä kesältä ja lisäämään kuvia, kunhan vähän toivutaan tästä "toisille vähän raskaammasta" (mami on jokseenkin lomauupunut) ja toisille riemukkaasta Tokasta Venekesästä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!Eihän kesä vielä ole ohi,eihän?
Miksi lopettelette nyt jo kautta?
Meillä ekaa kesää veneillään :)
t. Vantaan typyt