sunnuntai 15. toukokuuta 2011

12. - 14.5. Airisto ja Nauvo

Meekialaisen päiväkoti oli viime perjantaina kiinni jonkuin kehityspäivän takia, joten mutsikin joutui sitten pitämään vapaapäivän töistänsä ja faija piti etäpäivän veneeltä käsin. Niinpä päästiin lähtemään veneelle jo torstaina.
Kun mentiin taas kaupan kautta, niin oltiin kuitenkin sen verran myöhään Porta Marinassa, ettei lähdetty enää liikenteeseen torstaina.
Perjantaiaamuna vähän kukonlaulun jälkeen sitten siirryttiin vaan siihen ihan lähelle Airiston vierasvenesatamaan, jotta faijakin sai paremman nettiyhteyden palavereihinsa. Airistolla oli kaikki vielä kiinni eikä leikkikentällekään oltu vielä laitettu keinuja tai mitään. Notkuttiin siellä kuitenkin iltapäivään asti ja sitten lähdettiin Nauvoon.Meekialainen haukkaa pikkusen huikopalaa (eli lihistä) matkalla

Ekaa kertaa saatiin vähän purjeitakin nostettua, tai siis vaan keulapurje, mutta hyvin kulki silläkin.
Nauvokin oli vielä vähän niinku kiinni. Saunoilla tehtiin kai vielä jotain remottia (tai niin ne ainakin sano) ja vain naisten sauna oli auki ja siellä sitten naisten ja miesten vuorot. Mutta ei siellä ainakaan oltu vielä mitään remppaa kuitenkaan tehty, kun mutsin kanssa käytiin löylyissä.
Hiekkiksella oli kuitenkin paljon leluja, meekialainen tykkäs.Nauvon hiekkiksella

Meidän oli tarkoitus lähteä lauantai aamuna Halvvägstearnaan, mutta meekialainen laittoi suunnitelmat uusiksi. Kävin vähän räbläämässä yhtä katkaisijaa ja siinä samalla sitten kävikin niin, että meidän vanha hupiakku purki itsensä tunnissa. Halviksessahan ei oltaisi päästy kiinni sähköihin, eikä ehkä oltaisi saatu lämppäriä sitten päälle. Meidän oli pakko sitten tehdäkin semmonen päätös, että lähdettiin lauantaiaamuna takasin himaan. Varsinkin kun pe-la välisenä yönä alkoi satamaan ja sitä sitten kestikin koko lauantain. Faija manaili kun pitää ostaa nyt sitten uus hubiakku, ja se kai ei o ihan halba.

Meillä oli kyllä pyhä tarkoitus mennä moikkaamaan Heliä ja Kaitsua Halvikseen, kun faija oli lukenut Facebookista että nekin olis menossa sinne, mutta toisin nyt kuitenkin kävi. Olikohon nekään liikenteessä ollenkaan kun oli niin kurja ilma? Toivottavasti nähdään niitä kuitenkin pian jossain päin...

Sateesta huolimatta meekialainenkin istui koko kotimatkan sitkeesti ulkona sadevehkeet päällä. Pikkusen kyllä alkoi hymy hyytymään ja veti vähän apaattiseksi se sade, mutta yhtään en valittanut!


Sataa sataa ropisee.

Ensi viikonloppua varten faijan täytyy siis käydä akkukaupassa, että päästään taas liikenteeseen ja meekialainen pysyy lämpimänä ilman sähköjäkin.
Jos olis paremmat ilmat ni yritettäis sitten mennä Halvikseen.

Ei kommentteja: