sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ens keskiviikkona taas mennään...

Tämä viikonloppu jäi mamilta ja meekialaiselta väliin, kun faija vei kollegoitansa eli kavereitansa "perinteiselle MBA-purjehdukselle". Mukana oli ollut Werneri Itävallasta ja Jaani Munkkiniemestä :)

Mutta ens keskiviikkona taas mennään omalla porukalla. Helatorstain takia onkin sitten luvassa pitkä viikonloppu kun pidetään perjantaina vähän leediä duunista ja päiväkodista. Viikonlopuksi on luvattu ehkä jopa hellettäkin! Ollaan ainakin menossa sinne Naantalin Pursiseuran saareen, Halvvägstearnaan, joka on yksi suosikkipaikoistamme. Toivottavasti sitten vihdoinkin osutaan sinne yhtäaikaa Helin ja Kaitsun kanssa, kun ollaan nähty niitä viimeksi viime kesänä.

Aika kivasti on tutut ja tuntemattomat käynyt laittamassa kommenttia meekialaisen skrivailuista. Tosi kiva lukea kommentteja, jaksetaan koko perhe aina innostua niistä ihan täpöillä, kiitsat siis vaan kaikille jotka niitä jaksaa laittaa!

Joku uusi lukija oli kysellyt enemmän tietoja ja kuvia veneestä. Käyppäs hei kurkkaamassa linkkiä http://www.nettivene.com/purjevene/iowan/375224 siellä on meidän vene myynnissä ja enemmän kuvia sisätiloista ja muutkin tekniset speksit. Ja jos joku luulee että ollaan lopettamassa veneilyä ja paatti on sen takia kaupan, niin väärin. Haluttais vaan vähän uudempaa purkkaria tilalle ja ehkä yks kabiini enemmän ja isompi veski yms. muutosta.

Ei kommentteja: