tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ihan parhaat kledjut ja varusteet veneileville skideille

Nyt täytyy vähän mainostaa hyviksi todettuja varusteita ja tuotteita vinkiksi muille veneileville skideille. Ja huom. nämä eivät ole mitään sponsorikamaa, vaan ostettu meekialaisen ihan omalla viikkorahalla :)

Jos meidän perheen aikuiset käyttävät Henri Lloydin vaatteita silloin kun keli sitä vaatii, niin meekialainen viihtyy hyvin noissa Polarn O. Pyretin vehkeissä.

Ne on veden ja tuulen pitäviä ja mukavat päällä. Hyvin voi pitää pienellä sateella pelkästään niitä, eikä ole vesi tullut läpi. Kovemmalla sateella pitää sitten vetästä kuravaatteita kehiin, mutta näillä POP:eilla pärjää kyllä pitkälle. Värit säilyy pesuissa, eikä haalistu. 
Ekalla kaudella käytin veneellä POP:in windstopper fleece -haalaria ja seuraavana kesänä menikin jo kuoritakki ja -housut henkseleillä. Nämä taitaa olla jo meekialaisen kolmannet POP:in purjehdusvehkeet. Lisänä on sitten POP:in windstopper fleece -takki jota käytetään kevyemmällä kelillä. Kuvassa mulla on myös POP:in sydväst, eiks oo magee!


Toinen juttu, minkä meekilainen on todennut loistavaksi on tää yks Riemannin aurinkorasva. Siis meekialainenhan vihaa aurinkorasvan laittamista yli kaiken.
No tätä rasvaa ei tarvi lisäillä pitkin päivää, sen kesto on kymmenen tuntia ja mikä parasta, se imeytyy ihan hetkessä ihoon, eikä jätä sitä tahmeaksi. Toi tahmeus jutun tärkeys nimittäin korostuu erityisesti silloin kun satamassa on hiekkalaatikko tai hiekkarantsu, jolla on ihan ihana leikkiä ja peuhata. On nimittäin testattu, että tämä on ainoa rasva, johon hiekka ei tartu vaikka kuinka kellisi rasvauksen jälkeen rantsulla. Mami ja faija ei nääs oikein diggaa siitä kun salakuljetan kilon hiekkaa veneeseen.Ja sitten kolmas juttu jota pitää mainostaa on Julbon aurinkolasit. Niilä on baby mallisto, ja sitten Kids mallisto meille vähän isommille skideille. Ne on vähän hintavat, mutta on kyllä myös hintansa arvoiset. Silmiä kannattaa suojata, eihän aikuisetkaan käytä veneillessä mitään diipadaapalaseja ja Julbot pysyy hyvin päässä. Julboistakin meekilainen hankki tänä kesänä jo kolmannet lasit ja ne varmaan meneekin mulla useamman vuoden, jos vaan pysyy tallessa. Kahdet liian pieneksi jääneet on tuolla mamin laatikossa jos joku on kiinnostunut, niin halvalla lähtee...

Onko muilla veneilevillä skideillä mitään suosikkeja, jotka on hyväksi todettu? Olis kiva saada kommentteja teiltä. Tilastojen mukaan meekilaisella on yli tuhat lukijaa kuukaudessa, siihen verrattuna hirmu vähän tulee kommentteja tai jengi merkkaa itseään lukijaksi..vähän kummallista meekialaisen mielestä. Ei kai ne kaikki tuhat lukijaa voi olla mamin frendejä tai sukulaisia...???


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva löytää sattumalta blogi, jossa käsitellään juuri samoja asioita, jotka kuuluvat meidänkin kesään :) Lähinnä etsin googlettamalla tietoa Turun saariston vieras-satamista, joissa lapsetkin voisivat viihtyä, ja päädyin sivuillesi.
Meidän 4-vuotiaalla on ollut merellä Molon vaatteita, joissa samoja ominaisuuksia, kun POpilla ja olen kyllä samaa mieltä, että merellä ehdottomasti kannattaa olla oikeat varusteet, vaikka vähän arvokkaammat olisikin. Tuskin kukaan haluaa kuivatella kastuneita vaatteita veneessä. ...mikä tänä kesänä näemmä on hyvinkin mahdollista. Toivotaan vähän aurinkoisempia kelejä ja ehkä merellä törmätään. Mukavaa kesää! Terkuin Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Mielenkiinnolla olen käynyt lukemassa blogiasi. Meillä on myös purjevene sekä 3 lasta (5v, 3v ja vauva). Haastetta tämä miehistö tässä elämäntilanteessa antaa siinämäärin, että tämän kesän purjehdukset on multa jääneet yhteen kertaan ja silloinkin oli vain vauva mukana. Haaveissa kuitenkin siintää myös leppoisat perhepurjehdukset koko perheen voimin. Kommentoimaan olen kovin laiska, mutta kiitos kivasta blogista. Varmasti vierailen täällä jatkossakin. Terv. J

Marko kirjoitti...

Hauska yhteensattuma, että vaimo valitsi vauvan ensimmäiseksi veneasuksi POP:een windstopper haalarin. Valinta tapahtui kuitenkin ihan söpöyden perusteella. Kiva kuulla, että ovat ihan kelvollista tavaraa muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei :) Mukava lukea muistakin purjehtivista lapsiperheistä :) Meillä on kohta neljän viikon ikäinen tyttö ja suunnitelmissa olisi lähteä ekalle purjehdukselle tällä viikolla. Olemme yrittäneet löytää hyviä vinkkejä aivan pienen vauvan kanssa olemiseen veneessä. Jäämme innolla seuraamaan blogianne :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tää merimummikin säännöllisesti lukee, pitäisi jaksaa useammin kommentoida. Sääli ettei nähty viikonloppuna Pensarissa. Saunottiin ja vietettiin siellä oikein mukavaa lauantaita. Nyt pidetään Taalintehtaalla sadetta ja huomenna jatketaan matkaa, saaristomerellä luultavasti vielä pysytään!

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen yksi tuhannesta ja luen tätä blogia koska se on niin hauska. Meillä ei ole omia lapsia, mutta kimppaveneen toinen omistaja on lapsiperhe. Ja on tätä suositeltu purjehtiville lapsellisille tuttaville myös.

Elena