lauantai 4. elokuuta 2012

Tilanneraportti Maarianhaminasta

No niin täällä ollaan siis edelleen. Erään Ismon sanoin joku on nyt mennyt kakkimaan kuuden tuuman kakkaa neljän tuuman putkeen. Eli meillä on septitankissa jotain jumissa, eikä saatu sitä tyhjennettyä. Faija on nyt pari päivää rassannut sitä erilaisilla hilavitkuttimilla, mikä tarkoittaa sitä, että meekilainen on saanut viettää mamin kanssa tunti tolkulla aikaa kaupungilla ja leikkipuistoissa. JEE!!!
Tänä aamuna kun ei sitten edelleenkään imutyhjennyksessä tapahtunut mitään, faija päätti soittaa putkimiehen paikalle. Noh, eihän ne sitten tietenkään enää tänään viitsineet tulla paikalle, vaan sitten vasta maanantaiaamuna.
Naapuriveneen setä antoi faijalle vielä jotain vehkeitä ja jouduttiin vielä kerran mamin kanssa evakkoon veneestä.
Nyt viimehetken tilanne saattaa olla se, että tukos on poistunut ja yritämme huomenaamulla imutyhjennystä uudelleen. Jos homma futaa niin jatketaan matkaa, jos ei niin lähdetään päiväreissulle Viikkarilla Sweduihin.

Sinne Eglantierin porukalle sellaiset terveiset, että jos teissä on yhtään putkimiehen vikaa, niin tervetuloa rommille, faija tarjoo!

3 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Kurjaa tuollaiset tekniset viat kesken matkanteon. Toivottavasti pääsette jatkamaan matkaa pian.

Pia kirjoitti...

Teidän pitää laittaa sit vessan seinälle säännöt, että minkätuumaista saa päästellä.
Ja onko Veeti patterit vielä voimissaan, vai onko ne menny jo "loppumaan" sun fonista?

Anonyymi kirjoitti...

M0IKKA, TOSI HIENO SOITTOPELI SULLA VEETI. OTA TÄNNE MÖKILLE MUKAAN,NIIN SAAT SOITELLA. KUULEEPA NAAPURITKIN,ETTÄ TÄÄLLÄ ON ELÄMÄÄN. MUMMI ODOTTELEE TEITÄ KOVASTI,ON JO AIKA KOVA IKÄVÄ.TERKKUJA