torstai 11. elokuuta 2011

Kasnäsissä uimassa

Tänään tultiin Kasnäsiin ja mustat pilvet kiertelivät meitä päivän, vaan eipäs tulleet päälle! Oli vissiin loman eka päivä kun joutui koko päivän pitämään pitkähihaista paitaa, onneksi ensi viikoksi (vika lomaviikko) on luvattukin taas helteitä...
Matkalla saatiin ihastella useampiakin trombeja, yksi nähtiin niin läheltä, että merestä ylöspäin nouseva vesi näkyi ihan selvästi. Onneksi yhtään sellaista ei osunut ihan omalle kohdalle!!!

Kasnäsissä on simppeli kylpylä jossa pääsin taas pulaamaan lämpimiin vesiin, ja virtaa riitti. Altaalla oli myös vähän isompia poikia, jotka hyppivät altaaseen, ni meekialainen sitten otti vähän mallia ja kapusin kanssa altaan reunalle ja loikin sieltä ihan urpona veteen uppeluksiin.

Sitten mentiin ravintolaan syömään ja meekialainenkin oli niin nälkäinen että muumimamman nakit ranuilla katosi hetkessä lautaselta. Viihdytin tapani mukaan tarjoilijoita juoksemalla niiden perässä ja huutelemalla niitä parikymppisiä tsubuja tädeiksi.
Ribsit on faijan mielestä täällä edelleen ehkä jopa parempia kuin Buffalossa.

Meekialaisella on tapana katsoa iltaisin läppäriltä pari-kolme jaksoa Pororoa dvd:ltä ja faija laski tänään, että me ollaan koko perhe tapitettu tämän loman aikana bauttiarallaa 60 jaksoa sitä Pororoa. Onko siis ihme, että mutsi laulelee sitä tunnaria kaiket päivät niin että kaikilla korvissa soi....hohhoijaa....
Tässä teillekin linkki niin voitte nautiskella (mutsi tietty kyl veivaa tätä suomeksi)

http://www.youtube.com/watch?v=wTQejqacFYMEi kommentteja: