tiistai 9. elokuuta 2011

Ukkosta väistellen Nauvoon

Aamulla herättiin ukkoseen. Meekialainen jo luuli ettei päästä vieläkään lähtemään Aspöstä eteenpäin. Taivas oli ihan mustana ukkospilvistä. Päätettiin odotella hetkinen ja katsella mihin tilanne kehittyy.


Mutta ihan kiva että jouduttiin odottelemaan, koska se Laura-täti piti meekialaiselle, faijalle ja mamille siellä kirkossa yksityiskonsertin pianolla. Ekaks meekialainen oli ihan että "häh, ovet auki ja ulos täältä, tässä musassahan ei ole edes mitään biittiä", mutta sitten kun se Laura heitti Mozartin kehiin, niin aloin jo pääsemään fiiliksiin.
Sitten kun se Laura lopetti skulaamisen ni se laski meekialaisenkin puikkoihin ja meni itse sinne penkeille kuuntelemaan kun meekialainen heitti pienen konsertin. Hyvät akustiikat siellä kirkossa.
Laura kutsui meitä ihan tosissaan sinne Hollantiin Deventeriin, jossa ne asuu. Laura oli siis miehensä kanssa veneellä täällä suomessa, mutta se mies ja vene olivat nyt jollain äijäreissulla ja hän oli jäänyt mökkeilemään Aspöön.

Aamupäivällä sää näytti sitten siltä, että uskallettiin kuitenkin lähteä liikenteeseen ja suunnattiin pizzan maku suussa kohti Nauvoa.
Vältyttiin onneksi pahimmiltä myräköiltä vaikka ukkonen kierteli meitä koko päivän ja nähtiin upeita salamoita ja pari trombiakin, vettä kyllä tuli sen verran että kastuttiin ihan huolella.
Päästiin kuitenkin Nauvoon Najadeniin pizzalle ja saunaan ja punkrattiin taas vene täyteen ruokaa ja juomaa.

Jennylle ja Tonylle tiedoksi, että Tallinnan tuomiset loppu jo!

Ei kommentteja: