tiistai 15. kesäkuuta 2010

16. lomapäivä Kirjaisissa

Tosi kuraset yhteydet, mutta koitan jotain saada skrivattua.

Tultiin kivassa kelissä, vaikkakin kalsassa, tänne Kirjaisiin. Meidän lisäksi vain yksi moottorivene, joten hiljaista on edelleen satamissa.
Satamamaksu 15€ ja sauna (vähän vielä keskeneräinen) oli 20€. Erikoisuutena, että sauna oli rakennettu venevajan yläpuolelle.



Tosin meekialainen ei nyt osaa tosta saunahommasta kertoa sen enempää, sillä saimme veneelle yllätysvieraita, mummi, ukki ja Otto-koiranen tulivat asuntoautollaan tänne!! Hihittelin siis mummin kanssa veneellä sen aikaa kun noi yhdet kävivät saunomassa. Meekialainen oli muutenkin koko illan täynnä virtaa ja olin ihan intona, kun vihdoinkin sain höpsötellä muidenkin ihmisten kanssa kun aina noitten samojen...
Täältä Kirjaisista löytyy myös pieni kauppa ja ravintolakin. Ehkä testataan ravintolaa huomen illalla.

Matkalla tänne nähtiin upea kuunari Helena täydet purjeet ylhäällä. Ylväs näky!!



Tänään on näköjään toinen juhlapäivä putkeen!! Kiitos kommenteista Laura 6kk!!! Lähdettekö saaristomerelle juhannuksen jälkeen vai mihin päin ja mistä te lähdette liikenteeseen? Tosi fantsua ekaa venekesää sullekin, jos on jotain mitä haluat kysellä tälläseltä vanhalta konkarilta tai jos sulla on jotain vinkkejä niin laita vaan viestiä tulemaan!!! PS. vedetääks vellit yhessä jossain satamas?

Huomenna olis tarkotus viedä isovanhempia ja Ottoa vähän päiväpurjehdukselle ja retkelle johonkin, ehkä vaan tohon seuran saareen Västra Rockelholmiin. Kerron siitä sitten huomenna lisää, jos nää yhteydet vaan pelittää, on vähän kuraset linjat...
Kuvat lisäilen sitten parin päivän päästä kun ollaan semmosessa paikassa että hermo kestää ladata niitä, nyt on liian hidasta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Veeti, vanhemmat ja vielä vanhemmat!

Terveiset täältä Raumalta. Ahkerasti on seurattu teidän seikkailuja, mutta ei ole vaan aikaisemmin tullut jätettyä kommenttia. Venesanasto vaan menee välillä yli hilseen. Oon sen verran maakrapu, että tuttavien mökillekin suostun menemään vasta sitten, kun vähintään Silja Euroopan kokoluokkaa oleva paatti seilaa niiden rantsuun. Mä olen ollut tasan kerran merellä pienellä moottorpaatilla ja pelkäsin silloin niin kauheesti.

Terkuin kaukaiset sukulaiset eli Marja ja Olli sekä Pipsa- ja Tara-haukut + Leevi-kisu

PS Sen verran osataan antaa veneilyvinkkiä, että Uudenkaupungin vierassatamasta saa "sairaanhyviä" munkkeja usein ihan juuri paistettuina