tiistai 9. elokuuta 2011

Torstai Jurmossa

Torstaina tultiin Jurmoon melkoisessa aallokossa. Meekialainen oli flegmaattinen kun ei voinut edes leikkiä siinä keikkumisessa ja mami oli muuten vaan ameebana.

Jurmo on kyllä ihan erilainen paikka kun mikään muu meekialaisen maailmassa. Sitä ei voi oikein selittää, se pitää nähdä ja kokea itse.
Paikka on niin täynnä ihania kiviä, että meidän mummi varmaan sekoaisi jos pääsisi sinne. Molemmissa päissä saarta on pitkät kannakset pelkkää kiveä ja keskelläkin on pirunpeltoja.

Meekialainen pääsi sieltä Kaffelan terassilta katsomaan kun sedät perkas fisuja. Verkkoihin oli tarttunut myös kaksi haahkaa. Mekin saatiin suoraan savustusuunista siikoja!

Terveiset vaan naapuriveneen sedälle, joka oli tosi huolestunut meripartiolaisten käytöstavoista. Partiolaiset ei nimittäin tainneet laskea lippuaan koko yönä! Törmättiin samaan ilmiöön myös Aspössä...kyllä on partiolaisilla kuri löystynyt, ihme possea! Kiitokset sille naapuriveneen sedälle myös perunan pesuohjeista, meekialainen onkin pessyt sen jälkeen monta kertaa pottuja!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu kun muistit huoleni partiolaisten lipputouhusta.
Mukavia jatkoja ja opettele vaan lisää keittiöhommia, siita on paljon iloa myöhemmin.
Naapuriveneen setä Jurmosta