maanantai 31. toukokuuta 2010

1. lomapäivä, Halvägstearna


Meekialainen lähtötunnelmissa :)
No niin, täällä ollaan, LOMALLA.
Meekialaisen osalta eilisilta ei sujunut ihan loistokkaasti. Oltiin vihdoin ja viimein saatu kaikki mun safkat ja muut kamat upotettua johonkin veneen uumeniin ja mutsi oli syöttänyt mulle puurot ja maidot ja pääsin lopultakin nukkumaan. Noh, eipä kulunut kun hetki, kun nousin istumaan ja oksensin KAIKEN pihalle. Mutsi sai kouransa alle, ja siinä se sitten istui keulapunkassa kämmenet täynnä vadelmapuuroa...Peitot ja unirätit ihan yrjössä. Eihän siinä muu auttanut ku heittää kledjut veks ja lähteä faijan kanssa suihkuun. Samalla sitten vähän pyykättiin....Mami oli tietty ihan innoissaan, ku just oli himasta tuonut mulle kaikki puhtaat peitot ja muut unikamat. Onneksi meidän kotisatamassa on suihkut! Loppuyö sujui rauhallisesti.

Aamulla sitten käytiin Paraisilla ostamassa kaikki aikuisten ruuat (ja juomat) ja päästiin vihdoin liikenteeseen. Airisto oli aivan pläkänä, joten koneajeluksihan se taas meni. Tultiin tänne Halvikseen. Ei muita veneitä. Saatiin saunoa ihan rauhassa ja pitkään. Meekialainen sanoo höpötlöpöt kaikille, jotka väittää että saunaan saisi mennä vasta yli yks vuotiaana.
Tässä kuva tyynestä Airistosta. Eipä vielä paljon veneitä näy! Toista se on sitten heinäkuussa.Maileja on muuten tälle kaudelle kasassa jo 254!!! Repikää siitä :)

Mami pisti taas parastaan ja haistatti pitkät kaikille niille, joiden veneessä syödään vaan grillimakkaraa ja uusia perunoita. Meillä vedettiin tänään härän sisäfilettä, sitruuna-timjamiperunoita ja tomaatti-kaprissalsaa. Ja loman kunniaksi ja perinteitä kunnioittaen tietenkin Keltasta Leskeä ;)
Sellasen vaan huomasin, jotta meekialaisen velli ei kyl kupli samalla lailla.


Näillä eväillä on hyvä jatkaa. Huomenna todennäköisesti siirrymme Ahvenanmaan saariston puolelle ja satamaan nimeltä Lappo. Kirjooottelen sitten enemmän, koska nyt tosta mamin kökkökoneesta loppuu akku, huomenna taas sähköissä.... Kiitos ja kumarrus kaikista palautteista taas!!!!

Ei kommentteja: