tiistai 12. kesäkuuta 2012

No niin, nyt se taas alkaa!!!

KUKKUU! Meekialainen is back!
Ihan hirveen myöhässä alkaa tämä Veetin kolmas venekesä! Sorry kaikille, ja erityisesti Sirpalle joka on jaksanut fanittaa =)))
Ja se viivästyminen on kyllä vähän niinku ton Mami syy, sillä  on ollut tosi kovia käynnistys vaikeuksia tänä keväänä, mutta vihdoinkin sain sen potkittua käyntiin.
Osa syyllinen on kylläkin myös toi Suomen tosi lämmin "kesä". Meekialaisella oli nimittäin viime viikonloppuna ihan oikeesti vasta tämän kesän eka purjehdusreissu, ja nyt ollaan kuitenkin jo melkein juhannuksessa!!

Vene kylläkin laskettiin jo 23.4. mutta meekialainen ei ollut siinä touhussa mukana. Liiaan viileetä touhua. Sitä ennenhän faija vietti taas talvilomaansa puunaten ja putsaten paattia.

Mutsikin kyllä kävi faijan kanssa vappua viettämässä veneellä ja laitteli paikat sisätiloista kuntoon ja tavarat paikoilleen meekialaisen kauden aloitusta varten. Meekialainen oli silloin Mummin, Ukin ja Oton kanssa mökkeilemässä Mommilassa.

No sitten Vapun jälkeen olikin taas  niin kurjaa säätä ja faijalla oli jalka vähän klesana ni ei lähdetty veneelle. Ja sitten faija kävi kavereidensa kanssa sillä perinteisellä MBA-purjehduksella (silloin tietysti paistoi aurinko!!!), meekialainen mökkeili mutsin kanssa ja tein pienen junamatkankin mamin kanssa.

Kivaa!!

Vähän  kyllä mietityttää tää touhu välillä...

No sitten me kyllä yritettiin kovasti veneillä ihan koko perheen voimin, mutta lauantai aamuna oli niin kova sumu, että ei me lähdetty liikenteeseen ollenkaan. Oltiin vaan veneellä yötä :(

Mutta viime viikonloppuna vihdoinkin päästiin liikenteeseen, vaikkakin koko lauantain tihutti vettä ja oli aikas kylmää kyllä. Ainakin meekialaisen ja mamin makuun. Näpit oli koko ajan ihan jäässä ja mutsi sai kyllä ihan tosissaan keksiä kaikenlaista ohjelmaa sisätiloissa, että sai mut viihtymään. Muovailuvaha ja videot oli aika kova juttu. Suosittelen katsastusvarusteeksi  kaikkiin veneisiin.
Käytiin siellä NPS:n kotisaaressa Halvegsstearnassa ja nähtiin paljon tuttuja :)
Harmi vaan, että Heli ja Kaitsu pääsivät tulemaan vasta niin myöhään illalla perille, että meekialaisesta ei oikein ollut enää seuramieheksi niille.

Nyt mutsikin kuitenkin lupasi skarpata tän blogin pitämisen suhteen taas, ja syytä onkin, meillä nimittäin alkaa ensimmäinen lomapätkä ens perjantaina! Ollaan viikon verran merellä ja aiotaan viettää juhannusta Aspössä. Sitten pitää taas mennä vähäksi aikaa päiväkotiin ja duuniin ja heinäkuun lopussa olisi seuraava kolmen viikon lomasetti, katsotaan sitten kauanko jaksetaan veneillä!

ÄLÄ KUVAA! NAAMA KULUU!!!Ei kommentteja: