tiistai 1. kesäkuuta 2010

2. lomapäivä, Lappo

Tänään päästiin hienosti purjeilla koko matka Halviksesta Lappoon.



Lappo oli vielä vähän talviteloilla, mutta lopulta kaikki järjestyi. Onneksi olimme perillä jo klo 12 sillä kauppakin oli auki vain klo 10-13, ei me sieltä periaatteessa mitään tärkeää tarvittu, (paitsi jädet) mutta kaupan täti soitti satamakapteenille, joka tuli sitten myöhemmin paikan päälle ja järkkäsi meille saunan ja olisi kuulemma tehnyt ravintolassaan ruokaakin.



Olimmekin alunperin suunnitelleet syövämme ravintolassa, jossa ainakin viime kesänä oli mahtavat wieninleikkeet, mutta kun ravintola olikin kiinni, niin kerkesimme jo tekemään omat sapuskat. Tänään oli kanaa kormassa. Ravintola muuten aukeaa virallisesti 5.6.



Satamamaksu oli 10€ ja oma saunavuoro 10€, tähän aikaan kautta siis. Myöhemmin kesällä kai 19€ kattaen yleisen saunan klo 16-20. Klo 20 jälkeen saa ilmeisesti sitten privavuoroja.
Satamassa oli vaan kolme venettä. Lomakausi ei todellakaan ole vielä alkanut.
Satamasta löytyi myös kiva hiekkarannan palanen, jossa käytiin vähän tekemässä kakkuja ja möyrimässä.


Lopuksi vielä kuva veneestä, joka näyttää niin kovin yksinäiseltä Lapon laiturissa. Huomenna luvassa hyvää tuulta, sopivasta suunnasta, joten jatketaan matkaa kohti Maarianhaminaa ja pysähdytään varmaankin Sottungassa. Siellä ei taas ole sähköjä, joten katsotaan koska voin päivitellään taas blogi kuntoon.



Ei kommentteja: