sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kakkosloman 7. päivä, edelleen Högsårassa

Jäätiin siis vielä toiseksi päiväksi Högsåraan.Kuivateltiin petivaatteita, eli veivattiin niitä edestakas, sisään ja ulos koko päivä. Vuorotellen paisto aurinko ja sit taas heitti parit pisarat vådaa ja taas paistoi. Kosteusprosentti pyörii 70:ssä joten peitot oli vähän nihkeen olosia, ja on kyllä edelleen.

Käytiin Farmors Cafessa syömässä lounasbuffa, aika hyvä sellainen, joskaan ei ihan halpa. 29,60€ / nassu. Jopa meidän mamilla tuli masu sen verta täyteen, että se jätti ne Farmorin ihanat kakut väliin, ja se on harvinaista se. Kävi se pari kertaa kyllä syömässä silmillään yhtä rommi-kinuskikakkua, ja jotain muuta kermaherkkua ja porkkanakakkua jonka päältä ihan valui kuorrute, ja suklaakakkua ja......nom-nom!!!


Farmors Cafe

Meekialainen Farmorissa eli Farkussa

Farmorin jälkeen vielä täysillä mahoilla pakerrettiin itsemme tonne luotsimajalle katsomaan maisemia. Tai siis faija pakersi, mä olin faijan sylissä ja mami lyllersi perässä.

Meekialainen zoomailee maisemia

Tässä teillekin vähän The merimaisemaa


Tossa hommassa tuli sitten meidän hikimarsuperheelle niin kuuma, että mentiin uimaan. Onneksi se sinilevä oli hävinnyt ja meekialainenkin pääsi pulikoimaan. En olis halunnut nousta vedestä ollenkaan vaikka huulet jo vapis vilusta, niin kivaa oli pärskiä ja polskia meressä.
Huomaa muuten, että koulut alkavat huomenna tai lähiaikoina. Tähän laituriin jäi vaan neljä venettä yöksi. Viime yönä laituri oli vielä ihan täynnä veneitä.

Tässä muuten kuva siitä Janne-kummin Saksan lätkäreissultaan tuomasta Urmelista. Puren kuvassa Urmelin häntää :)Huomenna me varmaankin mennään Rosalaan. Siellä on hyvä kauppa, meekialainen tarttee lisää maitoo ja mami ja faija herkkuja.

Lopuksi mä sanon molskis ja tsemppiä kaikille niille, joilla huomenna maanantaina alkaa duunit tai skolet!! Meekialaiset lomailee vielä kolme viikkoa :)

1 kommentti:

Wencke kirjoitti...

He is sooooooooo cute!!! I really would have loved being on the boat with you guys.