perjantai 13. elokuuta 2010

Kakkosloman 11. päivä, Korpoströmin kautta Österskäriin

Torstai aamuna mentiin Korpoströmin kauppaan, josta ostettiin vauvan ruuat loppuun ja jatkettiin matkaa Österskäriin. Eka kerta Österskärissä meille kaikille.
Aika tosi kiva paikka eli hemskt mycket bra. Idyllinen vanha kalastajakylä punaisinen mökkeröineen ja talaksineen (mutsi haluu elvistellä lahtelaissanoilla....se mikään talas ole saaristossa, venevaja vain kait), vaikkei siellä ympärivuoden kukaan edes enää asu. Vieressä on merimursujen satama.
Faija reenas taas tota svenskaa ja sai selville, että asukkailla oli joku elukka sairastunut ja ne olivat lähteneet viemään sitä affenanmaan puolelle lekuriin. Sen takia ei sitten saatu kalaa eikä saunaa. Vaikka varsinkin kalaan oli jo henkisesti valmistauduttu koko päivä :(
Mami sitten kuitenkin järjesti meille taas vähän ohjelmaa ja sukelsi perunoiden perässä mereen. Tällä kertaa se oli kyllä muutenkin (MYÖHEMMIN) menossa uimaan ja sillä oli valmiiksi uikkarit jo päällä, joten selvittiin aika vähillä tappioilla. Menetettiin vain yks pottu.
Satamaan tuli meidän  lisäksi myöhään illalla vaan yks vene, joten rauhallista oli. Kiva paikka, tänne tullaan kyllä toistekin. Pari kuvaa mestoista.