maanantai 9. elokuuta 2010

Kakkosloman 8. päivä, Rosala

Sateinen päivä Rosalassa. Matka saatiin onneks tehdä ilman sadetta, mut meil olikin niin lyhyt matka tänään. Onks kukaan kuullut mitä yhteysalus Auralle on tapahtunut? Nähtiin se tänään Hiittisten kohdilla ja faija epäili, että kuski on juonut liikaa sihi-juomaa tai sitten niillä oli jotain teknisiä ongelmia, kun ne pyöri ympäriinsä ihan miten sattuu.
Käytiin kävelyllä kylän kaupassa ja tultiin ihan läkähtyneinä takasin huomataksemme, että sataman kauppakin olisi ollut auki ja olisimme saaneet kaikki ostokset myös siitä. Noh, tulipahan vähän ulkoilutettua mamia ja faijaa...
Kauppa muuten menee kiinni 15.8. Ravintola oli mennyt kiinni jo viime viikolla.

Kuvia ei tullut tänään otettua, kun oli niin sateista :(

Huomenna välietappina Västra Rockelholm.

2 kommenttia:

Lighthouse cvn kirjoitti...

Terve vaan Veeti & poppoo

Täällä Hangossa odotellaan jo koulujen alkamista. Poikien koulu alkaa 18 pvä ja isosiskon 16 pvä. Viettäkää oikein ihana kakkosloma ja poiketkaa käymään jos pörräätte täälläpäin. Nähtävyytenä uudet perheenjäsenet Jimi & Janis <3. Pistetään varmaan sun lusikkas ja tuttis postiin ellei nähdä. Haleja kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Moikkka Veeti.
Taidat olla jo siellä Uudessakaupungissa (hieno satama ja kaupunki!!!). sulle ei tosiaankaan voi jättää kommentteja, tähän vanhaan kommenttiin pääsi "käsiksi" ja sitäkautta ilmoittautumaan. Merimummi on täällä maissa vaan ja tekee duunia sekä remonttia. Kateeksi käy teidän meno. Ehdottomasti parasta aikaa taitaa olla seilata alkukesästä ja loppukesästä, ei tarvii kärsiä ahtaista satamista.
Meillä on nyt jännät paikat, jos vaikka saatais Lady Rose myytyä - http://www.nettivene.com/purjevene/gib-sea/362310
Pantiin joidenkin ensivuoden hankintojen ja uuden keulapurjeen verran hintaa alaspäin, ... ja heti alkoi puhelin pirisemään. Pitäkäähän peukkuja.
t merimummi