keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kakkosloman 10. päivä, Västra Rockelholm

Tänään seilattiin taas hienosti purjeilla koko matka. Ihan saa taas yksikseen seilata, oikein ketään ei näy missään eikä meekialainen pääse reenaamaan moikkaamista :(
Päivä on ollut ihan perussettiä, eli syömistä ja saunomista ja leikkimistä. Noi yhet ui, meekialainen ei.

Osaan muuten sanoa "hyvähyvä" ja "ätä", ja mami luulee et mä sanon "äiti", en sitten oo viittinyt oikasta sitä, kun se on siitä niin onnessaan.

Huomen pitäis matkalla ehkä poiketa Korpoströmin kauppaan katsomaan oisko siellä mulle mitään syötävää. Nyt ollaan pari päivää ilman sähköjä ni en lataa kuvia, kun täs mamin läppärissä on edelleen niin surkee akku....onneks se menee syyskuussa taas tienaamaan hynää ni saa ostettua uuden ;)

Mami alko tänään taas hifistelemään ja teki meille chevre-aurinkokuivattutomaatti-basilika-täytteistä kananrintaa käärittynä pekoniin ja valkosipulikastiketta....meillä ei mitään eineksiä vedetä!

Taitaa alkaa tää merillä olo olla faijalle vähän liikaa...kateltiin tänään sisätiloista mamin kanssa kun faija istu ulkona styyraamassa ja höpötteli itekseen ja nyökytteli kovasti. Mikähän sillä oikein oli, mamia alko vähän pelottamaan ;) Onkohan se vähän liikaa yksikseen tuolla ulkona, kyl mun täytyis oppia nopee jessaamaan sitä...