sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Lomalle lompsis

Vihdoinkin alkoi kesäloma!!! Meekialainen oli sen verran ressaantunut jo tuolla varapäiväkodissa hengailuun ja uupunut noihin helteisiin, että ihan pukkas nokkosihottuman ja kevyen kakkataudin heti loman alkajaisiksi. Onneks se ei mennyt kovin pahaksi ja päästiin lähtemään veneelle. Oli muuten hiukka hikistä hommaa järkkäillä veneeseen kaikki meekialaisen lomakamat ja faijan Jennyltä ja Tonyltä saamat "Tallinnan tuliaiset"...


Mihinköhän nää kaikki mahtuu...autossa olis vielä pari kärryllistä...


Lauantaina odoteltiin ukkosen loppumista ja tarkkailtiin meekialaisen ihottuman tilannetta, ennenku tehtiin mitään päätöksiä liikkeelle lähtemisestä. Ilma oli ihan tukahduttavan kuuma ja mami koitti järkätä meekialaiselle kaikenlaisia vesileikkejä virkistyksksi.Halvvägstearna odottaa, Helin ja Kaitsun vene
siellä jo onkin
 
Sitten käytiin Paraisilla ostamassa monen päivän sapuskat ja kun sadekin sitten sopivasti loppui, niin lähdettiin kohti Halvista, jossa treffattiin Heli ja Kaitsu.
Perillä kuunneltiin ukkosen jylinää ja pideltiin sadetta grillikatoksessa ja jutskailtiin Helin ja Kaitsun kanssa sillä aikaa kun sauna lämpeni.

Illalla kun meekialainen kävi nukkumaan, niin aurinkokin alkoi taas paistaa!!!

Nyt tässä pähkäillään eri vaihtoehtoja lomareitiksi ja ehkäpä katsellaan sitten aamulla, että miltä sää ja tuulet näyttää ja tehdään sitten päätökisä jatketaanko matkaa vai vietetäänkö toinen päivä Halviksessa. Meillä kun ei ole mikään kiire, kun ollaan nääs LOMALLA!!!

Ei kommentteja: