sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Toka päivä Havsviddenissä ja sitten takas Bomarsundiin

Jäätiin sitten tosiaan vielä perjantaiksikin notkumaan Havsviddeniin ja hillumaan jacuzziin. Ai että meekialainen tykkäsi!



Lauantaina faija käväsi skootterilla kaupassa hakemassa meekialaiselle vähän evästä. Meidän perheessä se on toi ruotsin kieli hallussa, faija kuulemma hyyrasi sähkömopon tunniksi.



Meidänhän piti mennä Havsviddenistä Eckeröön, mutta Eräs Naispuolinen meidän perheessä ei oikein kestänyt niitä parin metrin maininkeja, eikä me miehet jakseta katsoa ja kuunnella sitä sen yökkimistä, niin päätettiin sittenkin lähteä kiertämään takaspäin Pohjois-Ahvenanmaalta Bomarsundin kautta Maarianhaminaan. Nyt päästiin Maarianhaminaan ilman laatoittamista ja vain metrisillä mainingeilla Bomarsundiin, jossa siis jo kerran on tällä reissulla käyty...

Bomarsundissa ei tapahtunut juurikaan mitään mainittavaa, eka ilta kun mekään ei jaksettu saunoa!! Mami kroolas veneen ympäri ja pesi veneen vesirajan siitä hyvästä, että sen ei tarvinut kestää sitä avomeren aallokkoa Eckeröön, ja naapuriveneen kippari kävi kysymässä kirjoitetaanko me blogia, oli kuulemma käynyt lukemassa ;)

Siinähän se.

Ei kommentteja: