tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kumlingen Bärö

Maanantaina tultiin koko päivä keulapurjeella hyvää vauhtia, jossain vaiheessa keulapunkassakin rytkytti sellaset aallot, että ei tullu päikkäreistä oikein mitään.


Matkantekoa

Maanantaina olimme siis Kumlingen Bärössa se on vanha merivartioasema, joka on lakkautettu 1996 ja vuonna 1998 siellä alkoi ravintolatoiminta.
Merivartiotorniin olis päässyt kiipeämään eurolla, mutta ei meekialainen olis mitenkään jaksanut, eikä mamilla ja faijalla olis riittänyt haba kantaa mua sinne ylös asti. Se jäi siis vielä tsekkaamatta.

Satama oli niin täynnä, että varmaankaan kaikki halukkaat eivät saaneet paikkaa sieltä. Onneksi me olimme perillä jo klo 13 aikoihin, niin hyvin vielä mahduttiin. Vastassa laiturilla oli paikkaa näyttämässä paikan isäntä Henrik. Palvelu oli tosi ystävällistä, satamamaksu oli 15 € ja ravintolarakennuksessa oleva sauna maksoi 7€/aikuinen/tunti. Rantaan oli rakennettu myös tynnyrisauna, jonka hinta oli himppasen yläkantissa meidän mielestämme, 60€/tunti.Ravintola Glada Laxen oli just niin hyvä kun kaikki tutut ovat sitä kehuneetkin! Lastenannoksiinkin oli oikeasti panostettu ja nähty vaivaa, eikä vaan lätkästy lautaselle. Meekialainen todellakin tykkäs, mutta niin tykkäs kyllä mami ja faijakin!!! Voi todellakin suositella kaikille.

Meekilaisella meni ilta naapureiden vahtimiseen. Mami alko ujostelemaan, eikä antanut faijan nostaa juhaliputusta, vaikka sillä olis ollut ne synttäritkin! Ihme tyyppi.Valitettavasti kuvien lisääminen on taas täällä Ahvenanmaan puolella mokkulayhteydellä niin turkasen hidasta, että ei onnistu! Lisätään kuvat kunhan päästään parin päivän päästä Maarianhaminaan ja saadaan nopeemmat vehkeet!

Ei kommentteja: