lauantai 7. elokuuta 2010

kakkosloman 6. päivä, Högsåra

Tänään oltiin taas tosi onnekkaita. Taivaanranta näytti koko päivän hirmu mustalta ja synkeältä kun tultiin koneella Nötöstä Högsåraan, ei tuullut tarpeeksi, että kärsivällisyys olis kestänyt purjehtimista.
Viis minsaa sen jälkeen kun oli rantauduttu, oli täys rähinä päällä. Ei siis meidän veneessä, vaan taivaalla. Vettä tuli ku aisaa ja ukkonen jyrisi ja salamat räiskyivät. Meekialaisen eka ukkosmyrsky, eikä pelottanut yhtään.
Myräkkä kesti tunnin verran.
Sateen ja aikasen saunavuoron takia me ei tänään ehditty sinne Farmors Cafeeseen, ja kun meillä ei kerran ole kiire mihinkään, niin taidetaan jäädä tähän vielä huomiseksikin ja mennä sinne lounaalle.

Sauna on kiva (20€/tunti), mutta sen verran oli vielä sinilevää, että meekialainen jätti pulikoinnin meressä väliin. Dunkataan muuten koko porukka saunan jäljilä tosi rautaselle, saunan vesi oli niin rautapitosta...
Satamamaksu sähköllä täällä on 15€.

Tänään meekialainen sitten jätti mamin rehut rauhaan ja siirtyi faijan köysiin.Pakko laittaa vielä kuva, kun pikkukundeilla täällä Högsårassa on ollut koko päivän hirmunen meininki tollasella ihan itserakennetulla hyppytornilossilla. Se kulkee perämoottorilla!! Kyl määkin sit isona! :)


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

moikka, opettelen laittamaan kommennteja. janne neuvoo.