lauantai 19. kesäkuuta 2010

20. lomapäivä, Parattula

Koko päivän tullut vådaa. Mamilla ja meekialaisella oli siis päivä sisätiloissa ja faija styyraili meidät Parattulaan.
Matkalla meekialainen alko harrastamaan vähän extremelajeja ja muksahdin siinä sitten päälleni keulapunkasta kun mami istui mielestäni liian kauan veskissä. Kun mami avas veskin oven ni meekialainen seisoi päällään siinä vessan oven ja keulapunkan välissä. Tuloksena pieni kuhmu/mustelma ohimossa. Tekevälle sattuu... otsaan.
Onneks selvittiin tästäkin säikähdyksellä.

Parattulassa satama+sauna+sähkö+vesimaksu on 20€.  Palvelut on ihan hyvät ja paikat siistit.
Mami joutui taistelemaan itsensä kanssa ettei tällä kertaa tehnyt ostoksia OLLENKAAN tossa Laura Peterzenin myymälässä, siellä olis kyllä kaikenlaista kivaa vaatetta ja muutakin. Jos osaisin jo bamlaa ni olisin ehdottomasti vaatinut et mutsi ja faija ostaa mulle pienet crocsit hintaan 35 eukkaa. Noin kilsan päässä satamasta löytyis myös Peterzenin tehtaanmyymälä. Ravintolassakin otettiin vaan drinksut.

Tänään täällä sattui olemaan jotkuin jazzjamit. Varmaan kiva jatsata tuolla vesisateessa. Heinäkuussa täällä on jotkuin jamit kuulemma joka lauantai. Varmaan riittää ruuhkaa.

Meekialainen maistoi faijan tekemää intialaista safkaa ja ilmeestäni voitte päätellä oliko hyvää vai ei :)PS. Mummin ei tarvi hälyttää lastensuojeluviranomaisia tänne, siirryin takasin purkkiruokaan :)

Näillä näkymin huomenna pitäis taas paistaa aurinko ja me suunnataan kohti Ahvenanmaan Jurmoa.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvasta päätellen susta on tulossa entistä enempi faijas näköinen :D
Merimummikin oli vihdoin veneilemässä. Täällä ei tullut vodaa kuin yöllä, onneksi. Sateella seilaaminen ei ole niin järin kivaa. Kuinka se sun mami pärjää siellä sisätiloissa, kun vene keikkuu... muistaakseni sillä tuppaa kääntymään siinä tilanteessa mahan sisältö ympäri? Mä en ainakaan pysty olemaan sisällä, ulkona ei onneksi ole mitään ongelmaa.
Oli muuten sikahintaiset crocksit siellä Lauran putiikissa... kandee käydä jossain kenkäkaupassa vaan.
Hyvää loppulomaa sulle, parempia kelejä on tulossa!
halauksin Mervimerimummi