keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

24. lomapäivä, käväsemässä Kotisatamassa Stormälössä

Tänään tultiin kotisatamaan Stormälöön valmistautumaan juhannukseen ja juhannusvieraisiin.
Käväistiin aamulla Airistolla aamusaunassa ja hotellilla aamupalalla. Aamupala maksaa veneilijöille 7,50€. Satamamaksu Airistolla on muuten 16 egeä ja siihen kuuluu kaikki palvelut. Myös wlan.
Lisäsin muuten sinne tonne parin päivän taakse ne Näsbyn saunan kuvat, jos haluutte käydä vilkasemassa.

Aamupäivällä tultiin tähän kotisatamaan ja lähdettiin käymään autolla kaupassa Paraisilla. Olipa outoa istua taas vaihteeksi autossa.
Tyhjennettiin myös veneestä lomakamoja autoon ja siivoiltiin muutenkin, niin että Jenny ja Toni mahtuu tänne paremmin huomenna torstaina.
Meillä on tarkoitus lähteä vielä huomen illalla sinne NPS:n saareen Halvägstearnaan ja viettää siellä juhannusta ja syödä itsemme ähkyyn grilliruokaa. Katsotaan sitten säiden ja fiilisten mukaan, että ollaanko siellä koko juhannus vai vaihdetaanko välillä paikkaa.

Mä luulen että kirjottelen seuraavaksi juhannuskuulumiset kotoa. Halviksessa ei nimittäin ole sähköä, enkä mä varmaan muutenkaan ehdi koneelle, kun pitää säpistä Tonin ja Ponin kanssa =)))

Meidän eka lomasettimmehän loppuu juhannukseen ja heinäkuussa veneillään sitten taas vaan viikonloppusin. Heinäkuulle onkin sovittu jo parit charterpurjehdukset joita mun pitää houstata.  Elokuu olisi sitten taas tarkoitus olla merellä kokonaan.

Hauskaa juhannusjuhlaa kaikille lukijoille ja olkaahan kiltisti!!!Ei kommentteja: