torstai 17. kesäkuuta 2010

17. lomapäivä Västra Rockelholm ja edelleen KirjaisissaTerveeks teille!
Eiliset eli tiistain kuvat lisätty.
Keskiviikkoaamuna lähdettiin käyttämään mummia, ukkia ja Ottoa pienellä chartermatkalla. Mentiin grillaamaan maggaraa Rockeliin.
Tuuli oli aika rapsakkaa ja päästiin hienosti purjeilla melkeins koko matka. Faija oli ihan täpinöissään kun viiletettiin kuutta ja puolta solmua ihan kevyesti pelkällä keulapurjeella. Kryssimään ei sentäs alettu, kun mummia hirvitti heti kun vene vähänkin kallistui :)
Otto oli ihan vanha meridogsu, koska sehän oli viimekesänä pienenä vauvakoirana mamin ja faijan mukana yli viikon! Sitä ei pelottanut yhtään, paleli vaan kovasti.
Veneretken jälkeen vierailijat jatkoivat matkaansa saaristoreittiä pitkin ja me jäätiin vielä toiseksi yöksi Kirjaisiin, kun ei jaksettu enää charterin jälkeen lähteä jatkamaan matkaa. Meekialainen oli taas kerran ihan deadmeat päivän touhuiluista johtuen.


Illalla me sitten käytiin mamin ja faijan kanssa vielä Kirjaisten sataman ravintolassa hampurilaisilla. Ja jos Taalintehtaalla oli ehkä maailmankaikkeuden parhaimmat pizzat, niin täällä on ehdottomasti ehkä maailmankaikkeuden parhaimmat hampparit. Faija vetäs Bläkin (mustapippurijuustoburgeri) ja mami vetäs Bluen (sinihomejuustoburgeri) maistamatta jäi vielä White (valkosipulijuustoburgeri). Veikkaamme, että myös muut safkat ovat erinomaisia, ja tullaan ihan varmasti vielä uudestaan syöpöttelemään tänne.Ai nii ja ja faija opetti meekialaiselle uuden tempun. Ylävitosen heittämisen. Tässä todistusaineistoa siitä tempusta ;)

Nyt kausi on selvästikin alkanut! Kirjaisissa oli jo 5 venettä. Meidän vieressä oli Akseli 1v, Akselille terkut jos hän sattuu joskus lukemaan mun blogia :)
Huomenna matka jatkuu Nauvoon.

Niille kaukaisille sukulaisille myös terkkuja sinne Raumalle, ehkä me jonain kesänä tullaan sinne munkille!!! Tosi kiva kun laitoitte kommenttia, mamista on aina hauskaa tietää ketkä meekialaisen blogia oikein jaksaa seurata :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

MOIKKA. KIITOS PURJEHDUSREISSUSTA.OLI AIKA KOVA TUULI.MELKEIN PELOTTI,VENE KALLISTELI AIKALAILLA.VEETIPOIKA EI VÄLITTÄNYT MITÄÄN KALLISTELUISTA,VEETI ON MELKEIN MERIMIES.UKKI ON MAALANUT PYÖRIVÄN MÖKIN MOMMILASSA,SIITÄ TULI RAIKKAAN PUNAINEN.TERVEISIÄ JA TERVETULOA KOTIIN.T.MUMMI